Extra informatie

Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven via de website.
We hebben 40 plaatsen in het hotel. Stel dat we meer inschrijvingen krijgen dan er plaatsen vacant zijn, moeten we volgende lijst respecteren.

  1. Leden personeelskring
  2. Familieleden personeelskring
  3. Deelnemers van de vorige edities
  4. Nieuwe deelnemers

Prijs voor een verblijf van 5 dagen , half pension € 425 per persoon voor leden PK en € 475 voor niet leden . Uw inschrijving is pas definitief na het overmaken van het volledige bedrag op de rekening nummer BE17 7330 4058 3921 met als vermelding “Eifel 2023 en naam deelnemer”.( rekening Vriendenkring AZ Herentals ) .

Gelieve de betaling zo snel mogelijk in orde te brengen !

Verblijf in een 3* hotel ” De Lange Man | Hotel De Lange Man” van maandag 12 juni tot vrijdag 16 juni op basis van half pension. Met op dinsdag , woensdag en donderdag extra pasta buffet na de rit.

De plaatsen beschikbaar zijn beperkt , dus snel inschrijven. Inschrijvingen worden afgesloten op 31 december 2022 om 23:59 !

Aanhangwagen die zowel kan ingezet worden om de fietsten naar locatie te krijgen en voor ondersteuning tijdens de ritten ter plaatse.

Er zal in 2 of 3 groepen worden gefietst , dus voor iedereen zeker een groepje waar je bij kan aansluiten. Electrische fietsen , wandelaar … iedereen welkom !